Helkurkangast kevadparka

art. nr 23226 3614
Ilmastikukindlast helkurkangast valmistatud pikendatud seljaosaga kevadparka on praktiline ja ilus

Pimedas helkiv kangas ning disainis kasutatud helkurdetailid muudavad hämara lasteaia- või koolitee oluliselt turvalisemaks. Parkal on kaks lukuga suletavat taskut. Ilmastikukindlast kangast parka-jope sobib suurepäraselt kleidi, teksapükste või soojemate traksipükstega. Elastne vööosa kohandub mugavalt lapse kehaga. Salakavalatel kevad-sügisestel ilmadel ei lase pikendatud seljaosa kehale külma ligi ja lisasoojust pakub kerge vatiinvooder.  Helkurdetailid teevad lapse autojuhtidele veelgi nähtavamaks.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

89.90

Osta lisaks