Väikeste tüdrukute ilmastikukindel kevad-sügis komplekt

art. nr 23213 4733
Imelise mustriga🦋 ilmastikukindel komplekt sobib ideaalselt kevad-sügis hooajal õues kandmiseks.

Ilmastikukindel mustriline üleriie on eriti praktiline aktiivsele lapsele, sest varjab ka mängu käigus tekkinud väiksemaid poriplekke. ActivePlus kangast valmistatud kõrge pihaga traksipüksid kaitsevad last salakavalate kevadiste tuule- ja vihmahoogude eest ning Active kangast jope hoiab lapse kindlalt soojas, aidates seejuures vältida higistamist. Reguleeritavad ja eemaldatavad jalakummid hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal. Helkurdetailid muudavad lapse nähtavaks ka pimedamal ajal.

Toote ülaosa Active ning alaosa ActivePlus kangast. Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niisukusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 5000/10000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 5000/10000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)

SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine

Aas helkuri kinnitamiseks.

Suuruste tabel

89.90

Osta lisaks