Mitmevärviline ilmastikukindel Active+ kevadkombinesoon

art. nr 23204 525
ActivePlus kangast kombinesoon sobib väga hästi aktiivsetele väikelastele, kes liiguvad palju õues ning ei pelga märga ilma. Säravad värvid on parim valik väikelapsele, kes armastab hoovis peitu pugeda või kipub omaette uitama minema. Erksas üleriides last on kerge jälgida kevadiste aiatööde kõrvalt ja eristada teda mänguplatsil teiste laste seast. Väga hea vee- ja tuulekindlusega kombekal on õhuke kevadvooder, mis annab lapsele maksimaalse liikumisvabaduse. Kombeka küljel olevasse lukuga suletavasse taskusse saab pista vajadusel kindad või õuest korjatud pisemad aarded 😊. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti. Kombinesooni helkurdetailid muudavad lapse nähtavaks ka pimedal ajal. Reguleeritavad ja eemaldatavad jalakummid hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Teibitud alaosa õmblused lisavad tootele vetthülgavaid omadusi.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

84.90

Osta lisaks