Sügis-talve üleminekukombekas

art. nr 22725 267

Ilmastikukindlast kangast valmistatud üleminekukombekas on ideaalne valik sügis-talviseks ajaks, kui temperatuur jääb vahemikku -10 .. +5 kraadi! 

Lenne ilmastikukindel ja mugav sügis-talve kombinesoon on sportliku disainiga õueriie, mis sobib ideaalselt igapäevaseks kandmiseks. Kombinesoonid on alati olnud lasteaedades eelistatuimad talveriided. Õhem talvevooder pakub maksimaalset liikumisvabadust, hoides samal ajal kandja mõnusalt soojas. Laps tunneb ennast mugavalt, sest üheosaline üleriie ei liigu paigast ka lumes kukerpallitades. Kombekal on kaks lukuga taskut, kuhu pista näiteks salvrätipakk. Disainis kasutatud rohked helkurdetailid muudavad lapse nähtavaks ka pimedal talvel. Reguleeritavad ja eemaldatavad jalakummid hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
Teibitud alaosa õmblused lisavad tootele vetthülgavaid omadusi.
Stopperiga reguleeritav vöökoht on suurepärane viis piha rõhutamiseks või suure suuruse puhul tootele kuju andmiseks.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

79.43

Osta lisaks