Meriinovillase voodriga puuvillane kombekas

art. nr 22603 2009
Soe ja hingav meriinovillane vooder aitab säilitada kombeka sees parimat temperatuuri, hoides last soojas ning aidates vältida higistamist.

Meriinovillase voodriga puuvillane kombinesoon on õmmeldud turvalisest Öko-Tex 100 märgisega kangast. Meriinovillane vooder aitab hoida kombinesooni sees lapse keha jaoks ideaalset temperatuuri ning vältida higistamist. Kerge kombinesoon sobib hästi autosõitudeks või jahedate suveõhtute õueriideks. Soojas vankris magades saab kombekat kasutada ka kevadel ning sügisel või talvel õuekombeka aluse lisakihina. Kombinesooni suurust on mugav reguleerida avatavate või peale keeratavate varruka- ja sääreotste abil. Pikalt avanev lukk muudab riietumise lihtsaks.

Pealekeeratavad varrukaotsad pikendavad kandmisaega ehk ostes suurema suuruse saab panna käed (ja jalad) peitu ning lapse kasvades osta juurde kindad (ning papud).
92% puuvilla. Öko-Tex Standard 100 garanteerib, et tekstiil on turvaline, nahasõbralik ja ei sisalda ohtlikke kemikaale.
Toodetud Eestis. Kodumaal valmistatud toodetel on väiksem ökoloogiline jalajälg. Lisaks loob kodumaise toodangu tarbimine meie ühiskonda rohkem töökohti.
Suuruste tabel

53.83

Osta lisaks