Metalse läikega stiilne talvejope

art. nr 22328 299
Lihtne, kuid pilkupüüdev talvejope

Luksuslikust metalse läikega kangast valmistatud ühevärviline pikem jope on universaalne talveriie, mis sobib lasteaeda, kooli, linna, teatrisse, metsa, kelgumäele. Vastavalt olukorrale saab jope alla lisada kas talvepüksid, teksapüksid või sukkpüksid ning võite olla kindlad, et laps näeb laitmatu välja. Jope muudab eriliseks kapuutsi vägev karvavooder. Disainis on kasutatud helkurdetaile, mis muudavad lapse nähtavaks ka pimedal talvel.

○Veepidavus: veesamba kõrgus 600 mm ○ Hingavus: auru läbilaskvus 600 g/m2/24h ○Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ○ Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Varrukate otstesse, kraesse ning kapuutsi lisatud pehme karv on asendamatu detail üleriiete puhul, sest lapse õrn nahk ei hõõrdu vastu töödeldud ja tugevat pealiskangast. Kuna kroogitud varrukate voldid on ihu vastas ebamugavad, siis eelista seda unikaalset lahendust.

 

Suuruste tabel

82.43

Osta lisaks