Active+ topelt istmikusoojustusega talvekombekas

art. nr 22308 525
Topeltvooderdusega kombe aktiivsele lapsele!

Ilmastikukindlast kangast valmistatud vastupidav talvekombekas on ideaalne riietus kõikvõimalike talveilmade nautimiseks. Lisavooderdusega istmikuosa on vajalik lapse soojas hoidmiseks külmade ilmadega. Kuna väikelapsed veedavad palju aega lumes mängides ning kelgul istudes, siis on topeltvooderdus suurepärane täiendus talvekombinesoonile. Active+ kangast valmistatud talvekombekad on väga kõrgete ilmastikukindluse näitajatega, mistõttu on need ideaalsed nii vihmas kui tuisus jalutamiseks ja lumehanges kukerpallitamiseks. Teibitud alaosa õmblused ei lase ka lörtsisemal ilmal tuju rikkuda. Reguleeritavad jalakummid hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal. Disainis kasutatud helkurdetailid muudavad lapse nähtavaks ka pimedamal ajal.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Teibitud alaosa õmblused lisavad tootele vetthülgavaid omadusi.
Varrukate otstesse, kraesse ning kapuutsi lisatud pehme karv on asendamatu detail üleriiete puhul, sest lapse õrn nahk ei hõõrdu vastu töödeldud ja tugevat pealiskangast. Kuna kroogitud varrukate voldid on ihu vastas ebamugavad, siis eelista seda unikaalset lahendust.
Topelt istmikusoojendus on lapsele pehme ja mugav. Kui laps armastab kelgul istuda või naudib pikki jalutuskäike kärus, siis topeltvooderdusega kombinesoon on just Teile!
Suuruste tabel

80.18

Osta lisaks