Muudetava alaosaga talvekombekas

art. nr 22303 1107

Kaks-ühes-toode! Muuda kombinesooni vastavalt kasutusviisile.

Säärte sisekülgedel asuvate lukkude abil on võimalik muuta toote välimust ja kasutusviisi endale sobivaimaks. Vankrilapse riietamine on lihtsaim, kui toode on muudetud kottkombinesooniks, mis ei eelda beebi jalgade säärtesse panemist. Paari lihtsa lukutõmbega on võimalik toodet kasutada ka kombinesoonina, kus on kaks säärt. Kaks esilukku annavad vajalikku avarust nii vankris kui ka turvahällis magava lapse riietamiseks.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ○ Veepidavus: veesamba kõrgus 5000 mm ○Hingavus: auru läbilaskvus 5000 g/m2/24h ○Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ○ Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Pealekeeratavad varrukaotsad pikendavad kandmisaega ehk ostes suurema suuruse saab panna käed (ja jalad) peitu ning lapse kasvades osta juurde kindad (ning papud).
Magamiskotiks muudetav kombinesoon.
Täispuuvillane vooder on sobilik ka allergikutele ning tundliku nahaga kasutajatele. Öko-Tex Standard 100 garanteerib, et tekstiil on turvaline, nahasõbralik ja ei sisalda ohtlikke kemikaale.

 

Suuruste tabel

72.68

Osta lisaks