Helkurkangast Le-Company kevad-sügis mantel

art. nr 22267 1211
Mantli kehaosa on valmistatud silmatorkavast helkurkangast

Stiilne helkurkangast kevad-sügis mantel on super valik iga tuju ja ilmaga. Omanäoline lõige sobib ideaalselt kooli, linna või vabal ajal kandmiseks. Tänu eriti kõrgele kaelusele ning kapuutsile oled kaitstud vihma ja tuule eest. Mantli esiküljel on kaks sügavat taskut, kuhu panna koduvõtmed ja telefon. Mantlil on nööpidega eemaldatav kapuuts. Mantli varrukad on mõnusast softshell kangast ja varruka suu ava on võimalik reguleerida takjapaela kinnituse abil.

Modelli pikkus: 146 cm

Modell kannab suurust 140

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
Softshell 10 000/10 000 kangas - veekindel, vetthülgav, hingav, tuulekindel
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

76.93

Osta lisaks