Tüdrukute Active+ kevadparka

art. nr 22266 603
Mõnus parka ilmastikukindlast ActivePlus kangast on suurepärane üleriie nii kooli, teatrisse kui sõpradega välja minekuks. Stopperiga reguleeritav keskosa rõhutab naiselikku figuuri ning võimaldab kasvamisel rõivast kandjaga kohandada. Universaalne lõige sobib suurepäraselt nii teksapükste kui kleidiga. Tänu tugevast kangast kõrgele kaelusele ja ilmastikukindlale kapuutsile jääb hoolikalt sätitud välimus laitmatuks ka tugevamate tormituulte või vihmahoogude korral. Varrukaid on võimalik reguleerida trukkide abil.

Toode on slim mudel, kui soovite varu siis palume valida number suurema toote.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KERGE SOOJUSTUS * on parim kevad-sügiseseks perioodiks. Sobib kasutamiseks temperatuuridel +5..+15°C, kuid vastavate lisakihtide kasutamisel alates +0°C.Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest, et vähendada iga toote ökoloogilist jalajälge. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

83.93

Osta lisaks