Helkurkangast tüdrukute Active+ kevadparka

art. nr 22264 3831
Mõnus kevadine parka on valmistatud silmatorkavast helkurkangast⭐

Stiilne helkurkangast kevad-sügis parka on super valik iga tuju ja ilmaga. Omanäoline lõige sobib ideaalselt kooli, linna või vabal ajal kandmiseks. Tänu eriti kõrgele kaelusele ning kapuutsile oled kaitstud vihma ja tuule eest. Mantli esiküljel on kaks sügavat taskut, kuhu panna kodduvõtmed ja telefon. Varrukaid on võimalik reguleerida trukkide abil. Stopperiga reguleeritav keskosa rõhutab naiselikku figuuri ning võimaldab kasvamisel rõivast kandjaga kohandada.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

76.93

Osta lisaks