Kevadparka aktiivsele noorele

art. nr 22263 663
Ilmastikukindlast ActivePlus kangast Le-Company parka sobib suurepäraselt kooli, trenni või sõpradega välja minekuks. Taskutesse pistetud tähtsamate asjade leidmine on kandja jaoks üli mugav tänu sügavale lukuga suletavale rinnataskule. Salakavalatel kevad-sügisestel ilmadel ei lase pikendatud seljaosa kehale külma ligi ja soojust lisab kerge vatiinvooder. Ootamatute vihmahoogude puhul pakuvad kaitset ka tugevast kangast kõrge kaelus ning tuule- ja veekindel kapuuts. Parka kangas ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist, säilitades oma algsed omadused.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KERGE SOOJUSTUS * on parim kevad-sügiseseks perioodiks. Sobib kasutamiseks temperatuuridel +5..+15°C, kuid vastavate lisakihtide kasutamisel alates +0°C.Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest, et vähendada iga toote ökoloogilist jalajälge. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

76.93

Osta lisaks