Active+ kevadkomplekt

art. nr 22236 622
ActivePlus kangast komplekt sobib ideaalselt lastele, kes liiguvad palju õues ning ei pelga märga ilma. Säravad värvid on parim valik väikelastele, kes armastavad hoovis peitu pugeda või kipuvad omaette uitama minema. Erksas üleriides last on kerge jälgida kevadiste aiatööde kõrvalt ja eristada teda mänguplatsil teiste laste seast. Väga hea vee- ja tuulekindlusega jopel on soe vooder, mis kaitseb last külma eest alates varakevadest kuni hilissügiseni. Ilmastikukindlust lisavad samast kangast valmistatud ühevärvilised traksipüksid. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti. Disainis on kasutatud hulgaliselt helkurdetaile, mis muudavad lapse nähtavaks ka pimedal ajal.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

99.90

Osta lisaks