Ilmastikukindel Active+ kevad-sügis kombekas

art. nr 22216 390
Ei ole olemas halba ilma, kui sul on õiged riided!

Hea istuvusega kombinesoon sobib lastele, kes armastavad õues palju liikuda ning ei pelga märga ilma. Lisaks väga heale vihma- ja tuulekindlusele pakub jahedamate ilmade puhul lisasoojust ka kerge vatiinvooder. Tumedam alumine pool aitab vähendada tülikaid pesukordi, kuna peidab väiksemad plekid ning see näeb hea välja ka peale porist päeva. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti. Teibitud alaosa õmblused aitavad lapse riietel kuivaks jääda ka suuremas mänguhoos. Toote disainis on kasutatud helkurdetaile, mis muudavad lapse nähtavaks ka pimedal ajal.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)

KERGE SOOJUSTUS * on parim kevad-sügiseseks perioodiks. Sobib kasutamiseks temperatuuridel +5..+15°C, kuid vastavate lisakihtide kasutamisel alates +0°C.Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest, et vähendada iga toote ökoloogilist jalajälge. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine

Teibitud alaosa õmblused lisavad tootele vetthülgavaid omadusi.

Stopperiga reguleeritav vöökoht on suurepärane viis piha rõhutamiseks või suure suuruse puhul tootele kuju andmiseks.

Aas helkuri kinnitamiseks.

Suuruste tabel

66.43

Osta lisaks