Väikeste poiste Active+ jope

art. nr 22209 229
Praktiline ja ilus õueriie kevad-sügis hooajal

Ilmastikukindlast ActivePlus kangast valmistatud kevadjope on lisaks tuule- ja vihmakindlusele ka mõnusalt hingav. Jopel on kaks sügavat klapptaskut, mis mahutavad väikesed kindad ja taskuräti paki. Toote disainis on kasutatud helkurdetaile, mis muudavad lapse nähtavaks ka pimedal ajal. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti.

Jopel on kerge ja hingav viskoos vooder : 55% viskoos 45% polüester

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.

 

Suuruste tabel

48.93

Osta lisaks