Le-Company talveparka

art. nr 21361 602

Ilmastikukindlast kangast pikk talveparka on ideaalne üleriie igapäevaseks koolis käimiseks!

Ilmastikukindel Le-Company kapuutsiga parka sobib suurepäraselt kooli, jalutuskäikudele loodusesse või muude talverõõmude nautimiseks. Tänu taljes istuvale ajatule ning naiselikule lõikele näeb tütarlaps alati esinduslik välja. Stopperiga reguleeritav keskosa võimaldab parka suurust kohandada vastavalt lapse kasvamisele. Parka esiküljel on kaks sügavat trukiga klapptaskut ning lukuga suletav peidetud rinnatasku. Kapuutsikarv on nööpidega eemaldatav. Disainis on kasutatud helkurdetaile, mis muudavad kandja nähtavaks ka pimedal talvel.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ○ Veepidavus: veesamba kõrgus 5000 mm ○Hingavus: auru läbilaskvus 5000 g/m2/24h ○Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ○ Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Aas helkuri kinnitamiseks.

 

Suuruste tabel

59.45