Puuvillasametist meriinovillase voodriga beebimüts

art. nr 24997 182
Soe ja hingav meriinovillane vooder aitab säilitada mütsi sees parimat temperatuuri, hoides beebi pea soojas ning aidates vältida higistamist.

Paeltega müts hoiab kenasti ümber pea ja lapse kõrvad ei lähe paljaks. Armas müts on tehtud venivast looduslikust materjalist, milles on beebil mugav ja soe. Öko-Tex Standard 100 garanteerib, et tekstiil on turvaline ja see ei sisalda ohtlikke kemikaale. Mütsi on ideaalne kombineerida meie autosõidukombedega.

✔️ Kahekihiline müts sobib kandmiseks sügis-talvisel ajal, kui tajutav temperatuur ei lange alla -5..+10°C. Temperatuurisoovituse puhul arvesta kindlasti ka tuulekülmaga.

Puuvillasamet
Meriinovillane vooder ei sisalda kahjulikke aineid ja on tähistatud sertifitseeritud kvaliteedimärgisega. Soe ja hingav Lenne meriinovill aitab säilitada lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist.
Toodetud Eestis. Kodumaal valmistatud toodetel on väiksem ökoloogiline jalajälg. Lisaks loob kodumaise toodangu tarbimine meie ühiskonda rohkem töökohti.
Suuruste tabel

18.90