Meriinovillane mask puuvillafliisist voodriga

art. nr 24592 601
Soe ja hingav meriinovillane kiht aitab säilitada lapse pea jaoks parimat temperatuuri, hoides sooja ning aidates vältida higistamist.

Meriinovillasel maskil on pehme puuvillafliisist vooder. Maski kaeluse osa on võimalik lükata nii lõua alla kui kanda ka kõrgemal näo peal. Kahekihiline soe mask sobib kandmiseks talvisel ajal, kui tajutav temperatuur jääb vahemikku -25°C..0°C ❣️. Temperatuurisoovituse puhul arvesta kindlasti ka tuulekülmaga.

Väga paksust meriinolõngast kootud tooted on soojad ja pehmed. Lenne meriinovill ei sisalda kahjulikke aineid ja on tähistatud sertifitseeritud kvaliteedimärgisega. Meriinovill on elastne ning sobib aastaringseks kandmiseks. Soe ja hingav Lenne meriinovill aitab säilitada lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist. Meriinovilla on kerge hooldada, sest see ei vaja sagedast pesu.
Toodetud Eestis. Kodumaal valmistatud toodetel on väiksem ökoloogiline jalajälg. Lisaks loob kodumaise toodangu tarbimine meie ühiskonda rohkem töökohti.
Suuruste tabel

Seda toodet ei ole hetkel laos ja pole seetõttu saadaval.

Osta lisaks