Topelt istmikusoojustusega talvekombekas

art. nr 22309 2009

Ilmastikukindlast kangast kombekas, millel on keskmise paksusega talvevooder ja istmikuosa topeltvooderdus!

Lisavooderdusega istmikuosa on vajalik lapse soojas hoidmiseks külmade ilmadega. Kuna väikelapsed veedavad palju aega lumes mängides ning kelgul istudes, siis on topeltvooderdus suurepärane täiend talvekombinesoonile. Kombinesooni ülaosas kasutatud Active ning alaosa ActivePlus kangad tagavad maksimaalse mugavuse igal ajal, kuna neid iseloomustab kõrge veekindlus ja hingavus. Veekindla pinnakattega kangas kaitseb tuule, vihma ja lume eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist säilitades oma algsed omadused. Toote disainis on kasutatud helkurdetaile. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti. Kombinesoonil on reguleeritavad ja eemaldatavad jalakummid, mis hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal.

Toote ülaosa Active ning alaosa ActivePlus kangast. Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niisukusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 5000/10000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 5000/10000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Teibitud alaosa õmblused lisavad tootele vetthülgavaid omadusi.
Varrukate otstesse, kraesse ning kapuutsi lisatud pehme karv on asendamatu detail üleriiete puhul, sest lapse õrn nahk ei hõõrdu vastu töödeldud ja tugevat pealiskangast. Kuna kroogitud varrukate voldid on ihu vastas ebamugavad, siis eelista seda unikaalset lahendust.
Topelt istmikusoojendus on lapsele pehme ja mugav. Kui laps armastab kelgul istuda või naudib pikki jalutuskäike kärus, siis topeltvooderdusega kombinesoon on just Teile!
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

61.74

Osta lisaks