Helkurkangast soe talvejope

art. nr 20310 1011

Ilmastikukindlast helkurkangast valmistatud talvejope, millel on eriti soe vooder!

Pimedas helkiv kangas ning disainis kasutatud helkurdetailid muudavad hämara lasteaia- või koolitee oluliselt turvalisemaks.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ○ Veepidavus: veesamba kõrgus 5000 mm ○Hingavus: auru läbilaskvus 5000 g/m2/24h ○Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ○ Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Varrukate otstesse, kraesse ning kapuutsi lisatud pehme karv on asendamatu detail üleriiete puhul, sest lapse õrn nahk ei hõõrdu vastu töödeldud ja tugevat pealiskangast. Kuna kroogitud varrukate voldid on ihu vastas ebamugavad, siis eelista seda unikaalset lahendust.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

29.97

Osta lisaks