Meriinokombe puuvillase voodriga

art. nr 24502 182
Soe ja hingav meriinovill aitab säilitada kombeka sees lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist!

Sooja puuvillase voodriga meriinovillane kombinesoon on õmmeldud turvalisest Öko-Tex 100 märgisega kangast. Pehme nahasõbralik kombinesoon sobib hästi autosõitudeks ja on ideaalseks lisakihiks sügis-talvisel ajal õueriiete alla. Kombinesooni suurust saab reguleerida avatavate või peale keeratavate varruka- ja sääreotste abil. Pikalt avanev lukk muudab riietumise lihtsaks.

Väga paksust meriinolõngast kootud tooted on soojad ja pehmed. Lenne meriinovill ei sisalda kahjulikke aineid ja on tähistatud sertifitseeritud kvaliteedimärgisega. Meriinovill on elastne ning sobib aastaringseks kandmiseks. Soe ja hingav Lenne meriinovill aitab säilitada lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist. Meriinovilla on kerge hooldada, sest see ei vaja sagedast pesu.
Pealekeeratavad varrukaotsad pikendavad kandmisaega ehk ostes suurema suuruse saab panna käed (ja jalad) peitu ning lapse kasvades osta juurde kindad (ning papud).
Toodetud Eestis. Kodumaal valmistatud toodetel on väiksem ökoloogiline jalajälg. Lisaks loob kodumaise toodangu tarbimine meie ühiskonda rohkem töökohti.
Suuruste tabel

79.90

Osta lisaks