Helkurkangast kevad-sügis parka

art. nr 23221 334
Ilmastikukindlast helkurkangast valmistatud pikendatud seljaosaga kevadparka on praktiline ja ilus

Pimedas helkiv kangas ning disainis kasutatud helkurdetailid muudavad hämara lasteaia- või koolitee oluliselt turvalisemaks. Ilmastikukindlast kangast parka-jope sobib suurepäraselt teksapükste või soojemate traksipükstega. Salakavalatel kevad-sügisestel ilmadel ei lase pikendatud seljaosa kehale külma ligi ja lisasoojust pakub kerge vatiinvooder.  Helkurdetailid teevad lapse autojuhtidele veelgi nähtavamaks. Esiosal on kaks trukiga suletavat taskut ja alläärt on võimalik reguleerida fiksaatoriga.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

Seda toodet ei ole hetkel laos ja pole seetõttu saadaval.

Osta lisaks