Voodriga meriinovillased beebipapud

art. nr 24578 124
Soe ja hingav meriinovill aitab säilitada papu sees parimat temperatuuri, hoides beebi jalad soojas ning aidates vältida higistamist.

Tagasipööratav puuvillasegu kangast mansett hoiab papu kindlalt ümber jala ning ei aja nahka sügelema. Meriinopapud on suurepärane valik Lenne autosõidukombekate juurde või une ajaks soojakoti sisse. Võta papude juurde ka meriinovillane müts ning kindad!

Üks universaalne suurus sobib kuni 11 cm talla pikkusega beebile.

Väga paksust meriinolõngast kootud tooted on soojad ja pehmed. Lenne meriinovill ei sisalda kahjulikke aineid ja on tähistatud sertifitseeritud kvaliteedimärgisega. Meriinovill on elastne ning sobib aastaringseks kandmiseks. Soe ja hingav Lenne meriinovill aitab säilitada lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist. Meriinovilla on kerge hooldada, sest see ei vaja sagedast pesu.
92% puuvilla. Öko-Tex Standard 100 garanteerib, et tekstiil on turvaline, nahasõbralik ja ei sisalda ohtlikke kemikaale.
Täispuuvillane vooder on sobilik ka allergikutele ning tundliku nahaga kasutajatele. Öko-Tex Standard 100 garanteerib, et tekstiil on turvaline, nahasõbralik ja ei sisalda ohtlikke kemikaale.
Suuruste tabel

14.18

Osta lisaks