Soojustusega Kevad-sügis traksipüksid

art. nr 23238 605
Traksipüksid on eriti vastupidavast vee-ja tuulekindlast kangast, mis tagab mõnusa äraolemise kevadest sügiseni. Veekindla pinnakattega kangas kaitseb tuule ja vihma eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist, säilitades oma algsed omadused. Pükstel on reguleeritavad traksid. Jahedamatel ilmadel kaitseb külma eest õhuke vatiinvooder. Disainis kasutatud helkurdetailid teevad lapse nähtavaks ka pimedal ajal.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KERGE SOOJUSTUS * on parim kevad-sügiseseks perioodiks. Sobib kasutamiseks temperatuuridel +5..+15°C, kuid vastavate lisakihtide kasutamisel alates +0°C.Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest, et vähendada iga toote ökoloogilist jalajälge. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Suuruste tabel

44.90