Helkurkangast ilmastikukindel tüdrukute kevad-sügis komplekt

art. nr 22231 1180
Helkurkangast ülemise osaga tüdrukute ActivePlus kangast ilmastikukindel komplekt sobib ideaalselt kevad-sügis hooajal õues kandmiseks.

Ilmastikukindlast kangast laste komplekt on universaalne ja praktiline riietus varakevadest hilissügiseni. Kandes jope all komplekti kuuluvaid tuule- ja vihmakindlaid traksipükse, on see ideaalne valik igapäevasteks õuemängudeks. Pannes jope teksade või viisakamate pükste peale, on tulemuseks väga mugav ja mõnus tänavariietus. Jopel on kaks lukuga suletavat taskut, kuhu laps saab käed tuule eest peitu pista või panna turvaliselt hoiule väiksemad kindad. Veekindla pinnakattega kangas kaitseb tuule ja vihma eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist, säilitades oma algsed omadused. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)

SOE ⁑ soojustus on parim valik jaheda ilmaga. Sobib kasutamiseks temperatuuridel 0..+10°C. Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine

Aas helkuri kinnitamiseks.

Suuruste tabel

99.90

Osta lisaks