Ilmastikukindel poiste kevad-sügis kombekas

art. nr 22218 4444
Ilmastikukindel kombinesoon sobib hästi nii lasteaia hoovis tegutsemiseks kui ka porisema mänguväljaku nautimiseks. Ülaosas kasutatud Active ning alaosa ActivePlus kangad tagavad maksimaalse mugavuse igal ajal, kuna neid iseloomustab kõrge veekindlus ja hingavus. Teibitud alaosa õmblused aitavad lapse riietel kuivaks jääda ka suuremas mänguhoos. Veekindla pinnakattega kangas kaitseb tuule ja vihma eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist, säilitades oma algsed omadused. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti. Disainis on kasutatud helkurdetaile, mis muudavad lapse nähtavaks ka pimedal ajal. Reguleeritavad ja eemaldatavad jalakummid hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal.

Toote ülaosa Active ning alaosa ActivePlus kangast. Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niisukusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 5000/10000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 5000/10000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KERGE SOOJUSTUS * on parim kevad-sügiseseks perioodiks. Sobib kasutamiseks temperatuuridel +5..+15°C, kuid vastavate lisakihtide kasutamisel alates +0°C.Vatiin on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest, et vähendada iga toote ökoloogilist jalajälge. Soovitus: arvesta tajutava temperatuuriga. Tugev tuul ja niiskus suurendavad külmatunnet ning tarvis võib olla lisakihi kasutamine
Teibitud alaosa õmblused lisavad tootele vetthülgavaid omadusi.
Stopperiga reguleeritav vöökoht on suurepärane viis piha rõhutamiseks või suure suuruse puhul tootele kuju andmiseks.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

66.43

Osta lisaks