Pöidlaga meriinovillased beebikindad

art. nr 24579 678

“Seda toodet soovitavad Lenne disainerid sinu talvebeebile. Detsember 2021”

Soe ja hingav meriinovill aitab säilitada lapse käte jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist.

Öko-Tex 100 märgisega materjal on turvaline ja ei sisalda mürgiseid kemikaale. Kindaid ühendav pael aitab käest libisenud kinda kiirelt leida ning vältida maha kukkumisel kinnaste määrdumist või kadumist. Puuvillasegu kangast valmistatud tagasipööratav mansett on õrna naha vastas pehme ning aitab kinnastel mugavalt õiges kohas püsida.

Kinnaste labakäe osa pikkus on 10 cm.

Toodetud Eestis. Kodumaal valmistatud toodetel on väiksem ökoloogiline jalajälg. Lisaks loob kodumaise toodangu tarbimine meie ühiskonda rohkem töökohti.
Väga paksust meriinolõngast kootud tooted on soojad ja pehmed. Lenne meriinovill ei sisalda kahjulikke aineid ja on tähistatud sertifitseeritud kvaliteedimärgisega. Meriinovill on elastne ning sobib aastaringseks kandmiseks. Soe ja hingav Lenne meriinovill aitab säilitada lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist. Meriinovilla on kerge hooldada, sest see ei vaja sagedast pesu.

 

 

 

Suuruste tabel

14.18

Osta lisaks