Meriinovillane komplekt

art. nr 23508 100
Soe ja hingav meriinovillane kangas aitab säilitada lapse jaoks parimat temperatuuri, hoides sooja ning aidates vältida higistamist.

Meriinovillane pusa koos mugavate meriinovillaste pükstega on ideaalne komplekt aastaringselt kandmiseks. Meriinovillased dressid sobivad suurepäraselt vankris magava lapse riietuse lisakihiks nii kevad-sügisesel ajal kui ka pakaselisema talveilmaga. Riietamise teevad mugavaks pluusi kaeluse ääres olevad trukid. Elastne kummivärvel garanteerib pükstele parima istuvuse.

Väga paksust meriinolõngast kootud tooted on soojad ja pehmed. Lenne meriinovill ei sisalda kahjulikke aineid ja on tähistatud sertifitseeritud kvaliteedimärgisega. Meriinovill on elastne ning sobib aastaringseks kandmiseks. Soe ja hingav Lenne meriinovill aitab säilitada lapse keha jaoks parimat temperatuuri, pakkudes sooja ning aidates vältida higistamist. Meriinovilla on kerge hooldada, sest see ei vaja sagedast pesu.
Toodetud Eestis. Kodumaal valmistatud toodetel on väiksem ökoloogiline jalajälg. Lisaks loob kodumaise toodangu tarbimine meie ühiskonda rohkem töökohti.
Suuruste tabel

48.68

Osta lisaks