Väga soe tüdrukute Active+ talveparka

art. nr 20330 112
Lenne Winter Classics Collection

Kõige soojema voodriga parka väga vastupidavast kangast!

ActivePlus kangast parka tagab maksimaalse mugavuse igal ajal, kuna seda iseloomustab kõrge veekindlus ja hingavus. Veekindla pinnakattega kangas kaitseb tuule, vihma ja lume eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist, säilitades oma algsed omadused. Stopperiga reguleeritav keskosa võimaldab parka suurust kohandada vastavalt lapse kasvamisele. Disainis on kasutatud helkurdetaile, mis muudavad lapse nähtavaks ka pimedal talvel. Trukkidega kinnitatud kapuuts on turvaline, sest takerdumisel tuleb toote küljest lahti.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Varrukate otstesse, kraesse ning kapuutsi lisatud pehme karv on asendamatu detail üleriiete puhul, sest lapse õrn nahk ei hõõrdu vastu töödeldud ja tugevat pealiskangast. Kuna kroogitud varrukate voldid on ihu vastas ebamugavad, siis eelista seda unikaalset lahendust.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

44.45

Osta lisaks