Sügis-talve ülemineku parka Active+ kangast

art. nr 22774 042

Ilmastikukindlast kangast valmistatud ülemineku parka on ideaalne valik sügis-talviseks ajaks, kui temperatuur jääb vahemikku -10 .. 5 kraadi! 

Ühevärviline poiste talveparka on lihtne, kuid väga kihvti krae ning kapuutsi lahendusega. Parkal on eriti äge helkurkangast kapuuts ja isatud helkurdetailid, mis muudavad lapse eriti nähtavaks pimedal ajal. Pikema seljaosaga parka ActivePlus kangast tagab maksimaalse mugavuse igal ajal, kuna seda iseloomustab kõrge veekindlus ja hingavus. Veekindla pinnakattega kangas kaitseb tuule, vihma ja lume eest, ei deformeeru ning kannatab regulaarset pesemist säilitades oma algsed omadused.  Parka esiküljel on kolm taskut, kaks lukuga küljetaskut ja üks lukuga rinnataskut.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
VÄGA SOE ⁂ soojustus on hea valik külma ilmaga. Soovituslikud kandmistemperatuurid on -15..-1°C.
Aas helkuri kinnitamiseks.
Suuruste tabel

104.93

Osta lisaks