Helkurkangast soe talvekombekas

art. nr 23304 2031
Helkurkangas teeb lapse pimedal ajal  paremini nähtavaks 🌟

Kombinesooni kaks esilukku annavad vajalikku avarust nii vankris kui ka turvahällis magava lapse riietamiseks. Varvastele või avatuks tagasikeeratavad sääreosad võimaldavad kombinesooni kohandada vastavalt lapse arengule ja kanda seda sokkide peal või koos talvesaabastega. Pehmed jalakummid hoiavad sääreosa kindlalt jalanõu peal.

Kõrgtehnoloogiliselt valmistatud Active+ kangale on lisatud veekindel membraan, mis takistab vee läbipääsu tootesse, kuid samal ajal võimaldab toote sees tekkival niiskusel aurustuda. ◆Veepidavus: veesamba kõrgus 10 000 mm ◆Hingavus: auru läbilaskvus 10 000 g/m2/24h ◆Tuulepidavus: õhu läbilaskvus 0 l/m2s ◆Vee hülgivus ja mittemäärduvus: kanga pinnal DWR töötlus (Durable Water Repellent)
KÕIGE SOOJEM ⁑⁑ soojustus sobib kandmiseks ka väga külma ilmaga. Hingavad materjalid ei aja last higistama, kuid toode on siiski piisavalt soe, et muretult nautida talveilma. Sobib kasutamiseks temperatuuridel -20..-5°C ning vastavate aluskihtide kasutamisel ka temperatuuridel kuni-30°C.
Pealekeeratavad varrukaotsad pikendavad kandmisaega ehk ostes suurema suuruse saab panna käed (ja jalad) peitu ning lapse kasvades osta juurde kindad (ning papud).
Pehme ja õrn vooder on tehtud naturaalsest materjalist, milles on beebil mugav ja soe. Öko-Tex Standard 100 garanteerib, et tekstiil on turvaline, nahasõbralik ja see ei sisalda ohtlikke kemikaale.
Helkurkangas , pimedas helkiv print kangal muudab hämara lasteaia- või koolitee oluliselt turvalisemaks

 

Suuruste tabel

74.93

Osta lisaks